Часа
  • 0
  • 0
Минути
  • 0
  • 0
Секунди
  • 0
  • 0
Пазарувай с до -80% намаление

Общи условия

Пазарувай онлайн 24/7
Общи условия
Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между Уан Мор Тренд ООД (наричан по-долу OneMoreTrend.BG) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн OneMoreTrend.BG (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на OneMoreTrend.BG (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

Уан Мор Тренд ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК: 206816418 и офис в гр. София, 1000, бул. Христо Ботев № 82.

Можете да се свържете с нас по следните начини:
- Уан Мор Тренд ООД - гр. София, 1000, бул. Христо Ботев № 82
- Като се обадите на нашия телефон за обслужване на клиенти: 0888 28 58 58
- По имейл: sales@onemoretrend.bg

Контакти на Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40,
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Контакти на Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: www.kzp.bg

Онлайн решаване на спорове – онлайн платформа за решаване на спорове може да отворите на посочения по-долу линк:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. OneMoreTrend.BG си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

Доставка

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на България от куриерска фирма Еконт Експрес. Заплащат се при доставка с наложен платеж. Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед. За повече информация прочетете страницата: "ДОСТАВКА".

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж). Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.

2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от OneMoreTrend.BG банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

3. Плащане чрез дебитна или кредитна карта (Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic), при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на myPOS, за да финализирате транзакцията. Магазин за дрехи OneMoreTrend.BG НЕ ЗАПАЗВА И НЕ ПОЛУЧАВА ДАННИТЕ НА ВАШАТА КАРТА. Транзакцията се извършва от myPOS. След постъпване на плащането в нашата система, започва обработката на вашата поръчка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Отказ от поръчка и възстановяване на средства

Всяка една закупена стока от онлайн магазин OneMoreTrend.BG може да бъде заменена или върната в законоустановения срок от 14 дни.

За целта стоката не трябва да е употребявана и със запазен търговски вид с опаковката, кутията или пликът, в който е получена. В случай, че тези условия не са спазени, OneMoreTrend.BG си запазва правото да не приеме върнатата стока. Продукти подлежащи на връщане са такива, които не се характеризират като долна част и не са преминали никаква допълнителна обработка от страна на клиента /гладене, пране, рязане и други действия нарушаващи цялостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети, стикери, без следи от парфюми, дезодорант, ролон и други аромати/. При връщане на стоката клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката.

При спазване на условията за връщане на стоките, сумите се възстановяват в 14 дневен срок. Клиентите заплатили своята поръчка с наложен платеж или по банков път ще получат възстановяване на сумата по банкова сметка посочена от тях във формуляра за възстановяване приложен към всяка поръчка. Клиентите заплатили своята поръчка посредством дебитна или кредитна карта (Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic) ще получат пълно възстановяване на платените суми без удръжки по дебитна или кредитна карта, която са използвали за плащането.

Автентичност
OneMoreTrend.BG Е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки.
Поверителност на данните
Личните данни, които OneMoreTrend.BG получава, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. OneMoreTrend.BG гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на OneMoreTrend.BG, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Цена на поръчката
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените маркирани с (*) в уебсайта не са намалени, а показват препоръчителна цена на дребно и цената на която продава OneMoreTrend.BG. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. OneMoreTrend.BG има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените OneMoreTrend.BG има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. OneMoreTrend.BG се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.
Онлайн чат
Офлайн
Телефон
Адрес

ТОП марки